Friday 30 September 2011

Quick comparison of OPI Silver Shatter and Models Own

I hate my nails when they are short! There! I said it!

My friend lent me OPI Silver Shatter for a quick swatches but I only had it for two days...so I had to swatch on my short nails. And it sucks! This post is just for those who wanted to see OPI Silver Shatter comparison so please, don't look at my terribly short nails.


OPI Silver Shatter on the nails. No top coat, Color Club Black as a base colour.



OPI Silver Shatter vs. Models Own Smash-Up Silver



They are both nice, both different...which one would you choose?

6 comments:

  1. They're really different!!
    I love both versions!!
    So cool!

    ReplyDelete
  2. They are both different! I think the OPI one looks nicer though :) xxx

    ReplyDelete
  3. they are really different! I prefer OPI, it's more sparkly!^^

    ReplyDelete
  4. uvazuju o tom koupit si ten od OPI. moc se mi to libi. Mas od OPI i jine odstiny tohodle laku? jak to vypada? a da se to nosit napr. i do prace?:) neni to moc divoke? takhle z fotky se mi zda, ze by to i slo,

    ReplyDelete
  5. Zuzi, ten Silver Shatter je moc pekny, to jo a da se zkombinovat treba s bilou nebo nejakou studenou pastelovou barvou a nebude to ani tak vyrazne do prace. mrkni na zalozku Crackling polish http://www.lucysstash.com/search/label/Crackling%20polish

    josu tam fotky praskajicich laku. ja je teda pro kontrast vzdy davala na vyrazne barvy,ale da se udelat i pekna a nenapadna kombinace :)

    ReplyDelete
  6. Hihihihi, mas na me pekne spatnej vliv! dnes jsem si koupila dva laky a pak jsem se nasilim musela sama odvlect z obchodu, aby toho nebylo vic :) Ja dneska prave prosmejdila celej tvuj blog a obzvlast ten Silver shatter - me proste dostal, v kombinaci s tou cernou je to super. Asi do nej pujdu a bude vyreseno. Clovek se nema bat experimentovat :-) Jeste dalsi dotaz, jaky pouzivas base a top coaty? a co bys mi doporucila za "susic" nebo je to uplna blbost a nechat to schnout prirozene? Diky moc a jestli skoncim s 100000000 lakama na nehty, je to tvoje zasluha :)

    ReplyDelete

Thank you for your comment, I read and approve all comments and I will try to respond as well.
Please be considerate and do not leave links in your comment. If you want me to check your blog please drop me an email :)

Share this