Saturday 20 February 2010

OPI Glove you so much!

I really liked OPI's 2009 Christmas collection.So many beautiful polishes! I bought a Merry midnight, Smitten with Mittens and set of four red minis. So another polish I will show you is Glove you so much. This colour doesn't suit me so well cause I don't like brown shades on me. In some angles I just saw brown shades in this polish. But overally it is really nice deep red wine colour with a bit brown shades. It needed hardly two coats, coverage was really good :) But I must say-I really don't like the tiny little brushes!

Lonska vanocni kolekce OPI se opravdu vydarila.Tolik krasnych laku! Nakonec jsem si poridila Merry Midnight, Smitten with Mittens a sadu 4 cervenych miniaturek. Dalsi lak, ktery vam ukazu se jmenuje Glove you so much. Tahle barvicka mi moc nesedi, protoze nemam rada hnede odstiny a podtony a v urcitych uhlech jsem tam proste hnedou videla :) Ale celkove je to moc pekna tmava vinova barvicka s troskou hnedych podtonu. Na nalakovani jsem skoro ani nepotrebovala de vrstvy, kryti bylo velmi dobre. Ale musim rict-fakt nemam rada ty pidi maly stetecky!



8 comments:

  1. I love this polish, gorgeous!

    ReplyDelete
  2. Wow, that is gorgeous. :o)
    Susie

    ReplyDelete
  3. I think the konad makes this polish...looks more reddish than brown with that stark white!

    very pretty!
    :B
    ~Tiffani

    ReplyDelete
  4. Great color and great Konad! =)

    ReplyDelete
  5. Thank you very much to all of you, it is really nice to read it :) with comments from you, I have reason to continue with my blog :)

    ReplyDelete
  6. Tak to já ty malý štětečky mám moc ráda, dokonce radši než velký, pro mě by v OPI mohli dělat všechny barvičky v mini verzi! Kromě toho bych taky měla šanci je spotřebovat :-) Ale lak je pěknej a razítka ještě hezčí!

    ReplyDelete
  7. Mě se nějak neukládají komentáře na tvým a dayah blogu :-( Tak znovu, Glove you so much mám taky, moc sem po něm toužila, ale pořád nevím. Jednou se mi fakt strašně líbí a jindy si řikám, proč ho vůbec mám :-) A ty malý štetečky nesnášim, vůbec mi to s nima nejde...

    ReplyDelete

Thank you for your comment, I read and approve all comments and I will try to respond as well.
Please be considerate and do not leave links in your comment. If you want me to check your blog please drop me an email :)

Share this