Sunday 14 March 2010

China Glaze Vintage Vixen Collection!

This new collection is coming July 2010 and I am sooo excited about those colours! Let's have a look on some promo pics!



China Glaze captures the vivid and saturated hues of the 1940’s with this seductively complex palette. The classic shades of the season recreate the timeless tableau of movie land mystique, red perfected pouts and steamy nights where swing was the scene. Multi-faceted jewel tones, rich reds, titillating taupes and smoldering sands deliver a major dose of high octane 40’s era glamour.

11 comments:

  1. aaaach jo, další lákadla... už nemám kam ty laky dávat!

    ReplyDelete
  2. tahle kolekce me taky laka, po kremovych kolekcich,co mi nic nerikaji konecne nejaka trpytiva a jeste s takovyma krasnyma barvickama! Peti,tak hold budes muset dokoupit nejakou policku :D

    ReplyDelete
  3. Přesně, taky na krémovky moc nejsem, lak musí měnit barvu nebo se aspoň pořádně třpytit aby mě zaujal! :-D A nemám místo ani na tu poličku :-( Nehledě na to, že ty laky asi budu muset začít schovávat před maminkou, nějak se jí nelíbí jak se pořád množí :-)

    ReplyDelete
  4. haha, moji se to taky nelibi,porad mi nejake chodi domu a to jeste nevidela moji sbirku,co mam v anglii :D ale ja ji porad rikam,ze je to muj konicek. nekdo utraci za cigarety,nekdo porad chlasta,nekdo cpe penize to tuneni auta atd. a ja mam proste rada kosmetiku a laky :) musis ji to tak jako racionalne vysvetlit,ze je to lepsi nez treba kourit a utracet jeste vic za cigarety ;)

    ReplyDelete
  5. Interesting colors.
    I can't wait to see them on nails. :)

    ReplyDelete
  6. They all look so awesome. I cant wait for emerald fitzgerald!

    ReplyDelete
  7. Myslím že bych u mojí maminky - kuřačky s takovým argumentem moc nepochodila :-) Hlavně jí vadí, že do té kosmetiky cpu tolik peněz, že mi neustále chodí nějaké balíčky a že to stejně nestihnu spotřebovat a projde mi to... Já s ní souhlasím, ale ovládat se neumím, holt jsem shopaholic :-(

    ReplyDelete
  8. Jůůůůů konečně kolekce, co mě fakt zaujala a těším se na ni mooooc...já teda krémovky taky můžu, ale v poslední době si pořizuju samý krémovky a pořádná třpytivá nádhera nikde :)

    ReplyDelete
  9. Ještě, že se nebude prodávat dříve než v létě... Do té doby mám stop stav ma laky (kosmetoveletrh tento týden se nepočítá :-). Noemi

    ReplyDelete
  10. Tak já jsem teda krémovková, tohle mi nic neříká. Ale to nic neznamená, novou poličku potřebuju taky :-D Dneska už jsem zjistila, že mi ty laky samovolně padaj pryč, jak se tam tlačí...

    ReplyDelete
  11. Blani: chudacci! a ty je nechas padat? honem porid novou policku!

    ReplyDelete

Thank you for your comment, I read and approve all comments and I will try to respond as well.
Please be considerate and do not leave links in your comment. If you want me to check your blog please drop me an email :)

Share this