Thursday 1 July 2010

China Glaze Heli-yum with konading :)

I must admit, I'm starting to fall in love with some cremes. I've always worn shimmery or glittery polishes but I like also cremes lately. Today I introduce you to Heli-yum from China Glaze - strawbery/raspberry creme shade. This one is from Up & Away Collection 2010. It applies smoothly and needs hardly two coats because it has very good coverage. Formula is great, it does not streak and it had amazing staying power. I've removed it after 5 days just because I wanted to do some swatches otherwise I could wear it few more days :)





Musim se priznat, ze se zacinam zamilovavat do nekterych kremovek. Vzducky jsem nosila jen trpytive a glitrove laky, ale v posledni dobe uz i kremovky. Dnes vam predstavim Heli-yum od China Glaze - jahodovo-malinovy kremovy lak. Tenhle patri do Up & Away kolekce 2010. Velmi dobre se nanasel a skoro nepotreboval ani dve vrstvy, protoze velmi dobre kryl. Kinzistence je skvela, lak nepruhuje a hodne dlouho vydrzel. Odlakovala jsem ho po 5 dnech jen proto, ze jsem chtela vyzkouset a nafotit par novych laku, jinak bych ho nosila nekolik dalsich dnu :)

2 comments:

Thank you for your comment, I read and approve all comments and I will try to respond as well.
Please be considerate and do not leave links in your comment. If you want me to check your blog please drop me an email :)

Share this