Monday 29 March 2010

China glaze QT - holographic nail polish

You probably saw this beauty before but I just love holographic nail polishes! Especially now in the spring when sun is shining a bit more would be a sin to not wear it :) China Glaze QT is from 2008 OMG Text in Colour collection and I own OMG polish as well (but I use it just for konading :) These pictures were taken after 4(!) days of wearing! Amazing! I was very surprised how long this polish stayed in good condition. I managed to wear it 6 days and it still was good and without any repairing when I took it off.
Application: These are two coats but I must warn you. If you use base coat first, polish is streaky and the application is not easy.

Sun was not very helpful so the holographic effect is not so visible.






Tuhle krasku uz jste urcite driv videly (vy, zeny :D), ale ja proste miluju holografy! Zvlaste ted na jare, kdy sviticko sluni trosku casteji by byl hrich holografy nenosit. China Glaze QT je z 2008 OMG Text in Colour kolekce. Vlastnim jeste stribrny holograf OMG,ale ten pouzivam jen na razitkovani.
Tyhle fotky jsem nafotila po 4(!) dnech noseni! Fakt uzasny! Hrozne me prekvapilo,jak dlouho tenhle lak zustal v super stavu. Nakonec jsem ho mela na sobe 6 dni, nez jsem ho dala dolu a i tak vypadal bez oprav dost dobre.
Aplikace: Pro plne kryti stacily dve vrstvy,ale musim vas pred necim varovat. Nepouzivejte podkladovy lak! Kdyz pouzijete podklad, lak ma tendenci hodne pruhovat a jakoby o dost rychleji zasychat,takze kdyz stejne misto prejedete podruhe, predchozi barvu shrnete. fuj!

PS: Ceske ctenarky, napiste mi prosim do komentaru, jestli vam vic vyhovuje,abych cesky preklad psala nahore hned pod anglickou verzi nebo takhle dolu,aby se to nemichalo. Dekujuuu!

9 comments:

  1. Tak já jsem pro, aby byl první českej překlad, protože je to první na očích, ale říkám to jen ze své lenosti, ono mi vůbec neuškodí, když si to přečtu nejdřív anglicky a potom česky :-) A Luci, je tohle ten holograf, co si měla loni na Madonně? Protože to byl, myslím, první živej holograf co jsem kdy viděla :-)

    ReplyDelete
  2. Blani, na prvni misto to asi nedam, mam vic anglicky mluvicich ctenarek,ale jak rikas, anglictina ti vubec neuskodi :D A jestli jsem ho mela v Praze? to vubec netusim, je to uz dlouha doba. tehdy jsem vlastnila tenhle QT a pak jeste CHG How about a tumble,takze asi jeden z nich :)

    ReplyDelete
  3. I only own OMG from this collection and I NEED to get me some more. =)

    ReplyDelete
  4. nihrida: go girl, they are totally worth it! :)

    ReplyDelete
  5. Ty jo, Luci, fakt ti dělá ten lak s podlakem takový psí kusy?? Já dávám podlak úplně pod všechny holografy (a že jich mám! :-D) včetně QT, ale nikdy se mi nic takovýho nestalo... Ale je fakt, že takovou zkušenost měla i Annie s holografen Nfu Oh, tak to asi zase tak neobvyklý není.
    A co se mě týče, je mi jedno kde ta čeština bude, hlavně když tu bude :-D Sice už se moje nenávist k aj otupila a zase jsem v ní začala číst, ale čeština je mi stejně milejší :-)

    ReplyDelete
  6. Peti, fakt dela neplechu :( lakovala jsem ho i kamosce minuly tyden a stejny problem :( jinak ja treba kdyz ctu fialcin blog,tak ctu jen cestinu. proste blogy jsou pro me relax a kdyz si muzu odpocinout od aj,tak jsem rada :)

    ReplyDelete
  7. Nevím proč, ale tebe čtu jenom tu anglickou verzi, takže mi to jedno :-) Fialku čtu jen česky a Jarku oboje. Ale vysvětlit to moc nedokážu :-)

    ReplyDelete
  8. Rena: haha, tak snad si tou anglictinou nedelam ostudu, prece jen jsem zvykla psat jen eseje a akademicke prace,takze takovahle bezna konverzace a popisy nejsou moji silnou strankou :D

    ReplyDelete
  9. Luci, QT mám taky a moc se mi líbí. Už jsem jej dlouho nelakovala, takže na něj asi příjde řada. :o) Mně je taky celkem jedno jestli bude angličtina před, nebo za obrázkama. ;o) Hlavně tě nesmím zapomenout pochválit, protože to máš krásně nalakováno. Šikulka !!!

    ReplyDelete

Thank you for your comment, I read and approve all comments and I will try to respond as well.
Please be considerate and do not leave links in your comment. If you want me to check your blog please drop me an email :)

Share this