Friday 21 May 2010

Nails Inc. London for Diet Coke

Nails Inc. started promotion together with Coca-Cola and Boots. So if you buy two Diet Cokes in Boots, you can choose one of four Nails Inc. polishes. I bought London which is light cream taupe colour with a hint of pink. I love this colour! It took two coats for a full coverage and didn't chip in the first three days! Brush is quite thin but still nice to work with. Additionally, it matches to my new dress!



Nails Inc. zacali spolupracovat s Coca-Colou a Boots. Takze kdyz si koupite dve Coca-Coly Light v Boots, muzete si vybrat jeden ze ctyr laku Nails In.c Ja si koupila odstin London, ktery je kremovy, svetly taupe odstin s troskou ruzoveho podtonu. Miluju tuhle barvicku! Pro plne kryti opet stacily jen dve vrstvy a lak se mi neloupal prvni tri dny :) Stetecek je trosku tenci,ale i tak se s nim praocvalo moc dobre. Navic barvicka se mi skvele hodi k novym satum!

7 comments:

  1. Tak myslím, že my tady v ČR můžeme jen šoupat nohama :D

    ReplyDelete
  2. So lucky! I went to my Boots and I couldn't find any :( They weren't doing the promotion!

    ReplyDelete
  3. Krásnej, přesně vyvážený poměr hnědé a šedé. Proč to u nás není taky? Fňuk.

    ReplyDelete
  4. Moc hezká barva, můžu jen závidět :-)

    viennettka

    ReplyDelete
  5. love it

    my give away: you-nailed-it.blogspot.com

    xx

    ReplyDelete
  6. An, Day, Peti: jestli chcete, napiste mi,kdybyste nektery z tech laku chtely, muzu se mrknout v Boots a koupit vam ho :) vyjde asi na 70kc

    Thanks guys!

    ReplyDelete
  7. Tohle je uplně skvělá barva!! Sakra proč Boots neni i v čr.

    ReplyDelete

Thank you for your comment, I read and approve all comments and I will try to respond as well.
Please be considerate and do not leave links in your comment. If you want me to check your blog please drop me an email :)

Share this