Thursday 2 September 2010

Some Models Own swatches :)

Yes, I also took advantage of Models Own 50% Facebook sale and bought some nail polishes :) I'll show you some right now.

Ano, taky jsem vyuzila 50% slevy na Models Own a poridila jsem par laku :) Par z nich vam ukazu hned ted.


Pink Explosion - bright neon orangey-pink with gold glitters. Well this is really an extraordinary polish - really bright and glittery :) The formula was thick and made a small holes but it was not impossible to paint nails nicely. I needed two coats for the coverage you see in the pictures.

Pink Explosion - vyrazna oranzovo-ruzova neonka se zlatymi glitry. Tohle je docela odvazny a zvlastni lak - opravdu hodne vyrazny a trpytkaty :) Konzistenci ma docela hustou a delal trosku diry, ale nebylo nemozne pekne nalakovat nehty. Na fotkach mam 2 vrstvy a ty stacily pro pekne kryti.



Beth's Blue - light creme pastel blue. Application was really nice and smooth and believe it or not, I have only one thicker coat! Amazingly opaque colour!

Beth's Blue - svetla, pastelove modra kremovka. Lakovalo se s nim krasne a verte tomu nebo ne, mam jen jednu silnejsi vrstvu! Uzasne kryci barva!




Purple Grey - it is really purple grey creme colour. It is supposed to be very close dupe to Chanel Paradoxal however Purple Grey does not have the pink shimmer Paradoxal has. Polish was opaque in 2 coats an did not streak at all.

Purple Grey - je to doslova fialovo seda kramovka. Mela by to byt velmi blizka kopie Chanelu Paradoxal, ale Purple Grey nema ruzovy shimmer, co ma Paradoxal. Lak byl kryci ve dvou vrstvach a nepruhoval.



Foxy Fuchsia - rich red-pink creme colour. Really nice colour, smooth application and opaque in two coats. I wore the polish for three days and unfortunately after two days it started to chip.

Foxy Fuchsia - krasna cerveno-ruzova kremovka. Je to moc hezka barva, se kterou se mi dobre lakovalo a kryla ve dvou vrstvach. Lak jsem na sobe mela tri dny, ale bohuzel se uz po dvou dnech zacal odlupovat.



To be continued....

8 comments:

  1. Pink Explosion *tichá závist*

    ReplyDelete
  2. Beth's blue is great!

    http://becksmakeupcorner.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Mina: diky, ale na me je az moc kriklavy, takze pujde z domu :-/

    ReplyDelete
  4. Luci, kdyby ses náhodou zbavovala pink explosion tak se nenápadně hlásím :-)

    ReplyDelete
  5. Dasi, zbavuju se, ale prvni ma ted prednost Peta. Kdyz ho nebude chtit, je tvuj :)

    ReplyDelete
  6. Péťa děkuje, ale nakonec si ho nevezme, tak je Dášky :-)
    Moc se těším na Purple Grey, vypadá nádherně!

    ReplyDelete

Thank you for your comment, I read and approve all comments and I will try to respond as well.
Please be considerate and do not leave links in your comment. If you want me to check your blog please drop me an email :)

Share this